Skip to content

Företagspresentation

M. Lundén Elektriska AB grundades 2013-04-22 i Östervåla av Mikael Lundén.
Företaget startades dock först som enskilt bolag- M. Lundén Elektriska 2011-08.

Vi har idag kompetens, erfarenhet och teknisk förmåga att utföra merparten av de installationer som innefattas inom el-/teleinstallation. Vår personal har från 1 till 30års erfarenhet av elinstallation inom allt från jordbruk, industri och nyproduktion av bostäder/fastigheter till små som stora rot-projekt och sevicearbeten.
Inom grön teknik projekterar, levererar och installerar vi solceller, batterier samt laddboxar från flertal kända leverantörer.
Sedan sommaren 2024 levererar och installerar vi även luftvärmepumpar från flertal kända leverantörer. Vi är licenserade för installation, reparation, underhåll eller service, samt nedmontering av kyl och-värmepumpsutrustning innehållande F-gas hos Incert.
Inom vissa specifika områden som tex fibersvetsning och brand-/inbrottslarm där vi ej är auktoriserade/ certifierade innehar vi ett brett kontaktnät av underentreprenörer som vi anlitar.

Affärsidé, inriktning

Vår ambition är att med kundens intressen i fokus samt med hög teknisk standard och hög kravställning gällande kvalitet och slutfinish utföra installationer inom grön teknik, kraft-, belysning- och data/tele vid nyproduktion, rot-arbeten samt utföra löpande servicearbeten inom samtliga sektorer.

Kunder, arbetsområde

Vårt kundregister utgörs idag av allt från privatpersoner till större byggföretag inom både den privata- och kommersiella sektorn samt kommunal verksamhet. Vårt arbetsområde är Uppsala län samt Gävleborgs län i Gävle-/Sandviken regionen.

Erfarenhet, teknisk förmåga, resurser

Företaget består idag av totalt 16st anställda fördelat på:

  • 2 st Administration/arbetsledning
  • 14 st montörer